Roeien bij Thyro

Roeien is voor iedereen

Iedereen kan leren roeien. Jong en oud, met of zonder sportervaring. Roeien is een sport die recreatief beoefend kan worden, maar wedstrijdroeien op diverse niveaus is ook mogelijk. Het is een sport waarbij alle spiergroepen gebruikt worden en weinig tot geen blessures voorkomen. Thyro heeft een volledig aangepaste accommodatie en aangepast materiaal. Hierdoor kunnen mensen met een functionele beperking ook genieten van deze mooie sport.

De cursus vindt twee keer in de week plaats vanaf 26 augustus. Door de weeks (woensdag)en in het weekend (zaterdag) volgens het volgende schema:

Let op. De begintijd op woensdag wordt steeds vroeger.

De informatie-avond over de cursus vindt plaats op 23 augustus 2023 om 20:00, in het clubhuis van Thyro.

De cursus duurt zes weken en kost €70,- (jeugd) of 100,- (volwassenen). Mocht je op bepaalde avonden niet kunnen, dan het verzoek dit aan te geven bij je aanmelding.

Roeivereniging Thyro

Thyro is een vereniging waar je kan wedstrijdroeien, fraaie dagtochten kan maken of recreatief kan roeien op het Twentekanaal. Daarnaast kun je ruimschoots genieten van het verenigingsleven. De roeivereniging heeft een regionale functie, de leden komen niet alleen uit Enschede, maar ook uit de omliggende gemeenten en Duitsland. Thyro heeft een eigen botenhuis aan het Twentekanaal (Ir. E.L.C. Schiff. sr. Straat 300 te Enschede). Voor meer informatie over de vereniging, zie elders op deze site.

Nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen of wil je je vast aanmelden? Stuur een mailtje naar loi@thyro.nl

Wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan op tijd aan!