Vriendentoernooi

Op 29 juni 2024 organiseren we bij THYRO het Vriendentoernooi met een BBQ.

Teams gaan de onderlinge strijd aan op het Twentekanaal. Ieder team heeft de mogelijkheid om 1 a 2 keer te gaan trainen.

Inschrijvingen voor 10 juni 2024 met het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Startgeld per ploeg/BBQ te betalen binnen 7 dagen na de inschrijving op banknummer van Enschedese roeivereniging Thyro NL61ABNA0466752016 onder vermelding van VT2024 “ploegnaam”.

Aanvullende informatie voor ploegleiders die zich willen inschrijven met een ploeg:

  1. Jij als ploegleider/initiator bent als Thyro-lid verantwoordelijk voor de inschrijving en (het organiseren van) 1 of 2 trainingen van jouw ploeg.
  2. In de vroege middag voorafgaand aan het Vriendentoernooi, op zaterdag 29 juni, bieden we de gelegenheid 1 keer te trainen in de C4x+.
  3. Je kunt met je ploeg vanaf 11:00 uur tot uiterlijk 12:30 uur 1x het water op.
  4. Let op: vanwege de beperkte beschikbaarheid van de C4x+ kunnen (mogelijk) niet alle ploegen voor de wedstrijd trainen, dus organiseer in ieder geval één training in de dagen/weken vóór 29 juni.(Uiteraard kun je bij die training(en) ervaren roeiers (bijv. uit je eigen Thyro-ploeg) vragen je te assisteren!)
  5. We starten steeds in heats van 2 C4x+ tegen elkaar, de opzet is dat iedere ploeg 2 keer start.
  6. Je schrijft een volledige ploeg in, bestaande uit een stuur en in ieder geval 4 roeiers. Iedere ploeg dient met een ervaren stuur deel te nemen. Als het niet lukt deze te vinden, regelt Thyro er een.
  7. Startgeld a 7,50 per persoon betalen niet-Thyro-leden. Thyro-leden starten gratis. Sturen betalen geen startgeld.
  8. Iedereen die deelneemt aan de bbq betaalt € 17,50 pp.

Ga aan de slag en regel een vrolijk/bijzonder/enthousiast/kei-sterk/jolig etc. ploegje! Laten we met z’n allen er een leuke dag van maken en zo deze mooie oude Thyro traditie weer nieuw leven inblazen!

Als je nog vragen hebt graag mailen naar rmacasova@gmail.com of spreek een van de leden van de activiteitencommissie aan (Jacqueline, Pascale of Romana).