Thyro op de Twentsche Winterwedstrijden

Aanstaande zondag, 11 februari, worden de Twentsche Winterwedstrijden gehouden bij onze buren Tubantia in Hengelo.

Natuurlijk staat Thyro met een groot aantal ploegen ingeschreven. Dit is de gelegenheid om je clubgenoten aan te moedigen op een wedstrijd, zonder er het hele land voor door hoeven te reizen.

https://trvtubantia.nl/index.php/startpagina-2/tww

Blok 1 start om 10:00 uur. In dit blok starten:

  • Het team van SGS in de dubbelvier: Elselien Panneman, Iris Grijsen-Hof, Jeanine Waaijer, Mirjan Klok.
  • De Mix C2x met Pascale van Ooijen en Jan Laarhuis, gestuurd door Jeroen Meuleman! Wat een bikkels.

Blok 2 start om 12:30. In dit blok starten:

  • Het team van Geertje in de dubbelvier: Eveline Veraart (Tromp), Inge Nijhuis (Tromp), Sandra van Hees (Aengwirden), en Geertje Klok (Thyro natuurlijk)
  • Thyro/Weert in de 2x: Sander Roosendaal (Thyro) en Arjan Buist (Weert)
  • Thyro/Euros in de 2x: Paul Stover (Euros) en Daan Rieks (Thyro)

Dit wordt een spektakel. De dubbeltwee-ploegen zullen naar verwachting een hoop dames-dubbels inhalen, en de oudere heren Sander en Arjan zullen ook wel door een deel van de jonge gasten worden ingehaald. Boten met Geertje gaan sowieso hard.

Blok 3 start om 15:00. In dit blok starten:

  • Thyro United Old Boys in de 8+: Geert Lemmers, Roel van Koperen, Sebastiaan van den Worm (invaller van Amycus), Trond Sverre Ellefskås, Paul Bogaards, Jeroen Meuleman, Rob Sival, en Martijn den Ouden
  • Thyro United Young Guns (aka TUYG) in de 8+: Richard Loos, Jeroen Heuver, Martijn Bos, Rogier Verdegem, Gerard Flohil, Daan Rieks, Ewout Lamé, Martin Klein Schaarsberg

Het achten-veld is goed bezet, en dit wordt de vuurproef voor het Thyro United-project. De SGS-dames coachen BURP, dus ik verwacht een grote schare fans uit de BURP-ploeg!

De start is in Delden, en de finish is bij Tubantia. Er kan over de gehele afstand meegefietst worden. In het Tubantia-clubhuis is het altijd gezellig en er is een ruim aanbod aan eten en drinken!

Komt allen, want het belooft een mooie dag te worden.